Mitä Tähtipöly tekee?

Arki on alkanut juhlapyhien jälkeen

Vihdoinkin joulun ja vuodenvaihteen pyhät takanapäin. Joulun ja vuodenvaihteenlomat ainakin itselleni hiukan sekoittavat omaa arkeani, vaikka onhan ihanaa olla perheen kanssa. Rytmit vaihtuvat lomalla valvomiseen ja aamulla tulee nukuttua pitkäänkin. Myös lemmikkimme pääsevät nyt töiden ja koulujen alettua takaisin arkisempaan rytmiin. Heille on hämmentävää päivärytmien muutos, ruokailuajat saattavat muuttua ja päivän ulkoiluttamisajankohdat vaihtelevat. Meillä ainakin koiramme Uffe on ollut jo nukkumassa ennen meitä, tuhina kuuluu hänen pedistään klo 21.00 jälkeen.

Pyhien aikana mietin, kuinka moni oikeasti tietää millaista palvelua Tähtipöly tarjoaa asiakkailleen. Pieneläinten hautaustoimisto Tähtipölyllä on useita palveluja, joita tarjota. Ajattelinkin että voisin avata asiaa tässä hiukan yleisemmällä taholla.

Miten autamme lemmikin vanhetessa

Tähtipölyn ajatus on antaa lemmikistä luopuvalle asiakkaalle parempaa palvelua. Kaiken kattavaa palvelua, joka sisältää henkilökohtaisen kontaktin hautaustoimistosta asiakkaaseen.

Tähtipölyn palvelut toimivat lähes samalla lailla kuin hautaustoimistojenkin. Tilatkin ovat samankaltaiset, neutraalit, rauhalliset sekä muistotuotteita esillä. Tähtipölyssä on asiakaspalvelija paikalla, jonka kanssa asiakas voi keskustella luottamuksellisesti ja kiireettömästi. Tähtipölyn asiakkaat usein ennakoivat lemmikin tilannetta, ja teemme kaikki asiakkaan toivomat järjestelyt valmiiksi. Kaikki me toivomme lemmikkiemme parasta, etteivät he kärsisi, vaan ikuinen uni tulisi lempeästi heille. Lemmikin menetyksessä on tärkeää hoitaa lemmikkiä koskevat asiat kuntoon, kuten esim. milloin on oikea hetki luopua ja miten eutanasia tilanne toteutetaan tai millainen uurna on valittava. Kuitenkaan usein ei tulla ajatelleeksi, miten me omistajat itse tarvitsemme huomiota jaksamiseen ja asioiden hoitamiseen.

Tiedän itsekin, kuinka raskas on se päivä, kun eutanasiatoimenpide on. Täytyy jaksaa olla reipas, jos ei oman surun peittämiseksi, niin sen vuoksi, ettei lemmikki muka ymmärtäisi tätä tilannetta. Kauttamme hoituvat varaukset lemmikin noutoa ajatellen eläinklinikoilta tai kotoa. Valmiiksi voi varata uurnan tai arkun, joka on silloin mietitty ajatuksella rakkaan lemmikin lepopaikaksi. Saamme myös varattua hautapaikat kaupunkien tai kuntien lemmikkihautausmailta.

Lisäksi Turussa toimii eutansiapalvelu, lemmikin omistaja voi miettiä mitkä ovat omien toiveiden mukaiset järjestelyt.

Mietteisiin keskustelukumppani

Meille voi soittaa, laittaa sähköpostia ja kysyä, jos jokin pienikin asia mietityttää. Olipa asiat miten tahansa, kuulemme kaikkien toiveet ja haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle kunnioittavaa ja lämmintä palvelua itselleen sekä lemmikilleen.

Arkisin puhelinsoitto on tehokkain tapa olla yhteydessä. Surun hetkellä voi olla vaikeaa puhua, myös tekstiviestit ja sähköpostit ovat aina käytössä.

Aina on akuutteja tilanteita, mutta näissä yhteydenotto meihin, iltaisin ja viikonloppuisin tekstiviesti on paras tapa olla meihin yhteydessä kiireelliselläkin aikataululla ja saamme kanssanne tilanteen haltuun myllerryksen keskellä.

Toivon jokaiselle lemmikistään luopuvalle hyvää muistoa ja kiitollisuutta lemmikkin kanssa vietetystä ajasta,
Virpi Jumisko

Lue myös kotisivuiltamme Tarinamme ja blogista miten ensimmäinen koirani vaikutti Tähtipölyn syntyyn.