Lemmikki on täysivertainen perheenjäsen, eikä vain eläin. Poismeno aiheuttaa suurta surua ja lemmikille halutaan järjestää arvoisensa viimeinen matka.

Tähtipöly auttaa ja tukee lemmikinomistajia surun hetkellä helpottamalla viimeisen matkan järjestelyjä sekä säilyttäen kunnioittavan ja lempeän hyvästien hetken. Toiveidesi ja voimavarojesi mukaan järjestämme kaikki tarvittavat toimenpiteet eutanasiapäätöksestä ja eläinlääkäriajan varaamisesta uurnan noutoon saakka.

Toimipisteemme Vaasassa toimii yhteistyössä paikallisten eläinklinikoiden kanssa. Arvolupauksemme on tukea asiakkaitamme ja heidän jaksamistaan surutyössä vaikealla hetkellä.

Tutustu myös: Kun lemmikin aika on koittanut, miten tilaan tuhkauksen?

Lemmikin menetykseen kannattaa varautua

Tähtipölyn tarkoitus on auttaa lemmikin omistajia valmistautumaan lemmikin poismenoon. Mielestämme lemmikin elämänkaaren viimeiset hetket ovat yhtä tärkeitä ja tunnerikkaita kuin se hetki, jolloin lemmikki saapui sinulle ensimmäistä kertaa ja sitouduit hänen hoitamiseen. Lemmikkiä hankkiessa varaudumme etukäteen moneen asiaan, valitettavasti näin täytyy myös toimia, kun tiedämme lemmikin elämän lähestyvän ikiunea.

Kunnioittavampi ja henkilökohtaisempi tapa

Perinteisen, vuosikymmeniä vanhan lemmikin tuhkausmallin kanssa, lemmikin omistaja ei ole ollut juurikaan yhteydessä lemmikin tuhkausta tarjoavaan yritykseen. Omistaja voi kokea olonsa ulkopuoliseksi ja ulosjätetyksi tärkeässä ja surullisessa asiassa.

Meille Tähtipölyssä on tärkeää kohdata asiakkaat kasvotusten tai vähintään puhelimitse. Näin lemmikin menetyksesta syntyvää surua saadaan jaettua ja omistajan olotilaa helpotettua.

 

Lemmikin tuhkaus Tähtipöly

Tähtipöly on eläinten hautaustoimisto, jonka toimeksiannot ovat lemmikin tuhkauksia. Lemmikin tuhkaus Tähtipölyssä on yleisin palvelu, jonka asiakkaamme valitsevat lemmikillensä. Lemmikin tuhkaus Tähtipölyssä hoidetaan tuhkauspalvelupakettien avulla, joihin kuuluu lemmikin yksilötuhkaus.

Tuhkauspalvelupaketeissa on erilaisia sisältöjä, ja usein käykin niin, että lemmikin tuhkauksen valinneet räätälöivät rakkaan lemmikin tuhkauspaketista aivan omanlaisensa eri muistotuotteita hyödyntäen.

Olemme asiakkaidemme tukena

Eroamme muista lemmikin tuhkauspalveluista siten, että haluamme olla asiakkaitamme lähellä. Siksi toimipisteemme Vaasassa sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, kuitenkin rauhallisissa tiloissa.

Näin olemme sinua lähellä, pystymme reagoimaan lemmikin tuhkausnoutopyyntöihin nopeasti, oli toive noudosta sitten kotiin tai eläinlääkäriklinikalle.

Tutustu myös: Asiakastarinat

Tähtipölyn kanssa toimiessasi, sinä voit sopia käynnin toimistoomme, ja voit tutustua tuotevalikoimaan. Tuhkauksen valinnut asiakas voi rauhassa myös pohtia erilaisia uurnavaihtoehtoja sekä muistokoruja. Pääsääntöisesti asiakkaamme noutavat uurnan tuhkineen Tähtipölyn tiloista, joissa voimme vielä yhdessä muistella rauhassa lemmikkiä.

Pyynnöstäsi kuitenkin voimme myös postittaa uurnan. Tiloissamme on aina muistohuone, jossa voit pysähtyä hetkeksi muistelemaan rakasta lemmikkiäsi omassa rauhassa ilman postin tai eläinlääkäriklinikan hälinää.

Tutustu myös: Muistolaatat, uurnat ja muistokorut verkkokaupastamme

Ota yhteyttä

Vaasan toimipiste