Palvelut ja palvelupaketit

Tähtipölyn kautta saat toteutettua lemmikisi viimeisen matkan kokonaisuudessa. Kerro toiveesi, niin järjestelemme kaikki eutanasiapäätöksestä ja eläinlääkäri toiveesta alkaen uurnan nouton asti. Tähtipöly  palvelee lemmikkinne viimeisellä matkalla, hetkissä, jolloin suru on läsnä ja jolloin omat voimat ovat vähissä. Olemme kanssanne juuri silloin, kun tarvitsette meitä eniten.

Tähtipöly tarjoaa palvelua aina eutanasiapäätöksestä alkaen tai uupuneen lemmikin nukkuessa kotona pois. Olemme molemmissa tapauksissa tarvittaessa mukana jokaisessa vaiheessa. Turun aluella tarjoamme kotieutanasia käyntejä. Kotikäynti on lempeä lemmikille, ei tarvitse kuljettaa eikä siirtää eläinklinikalle. Turun toimipaikassa myös rauhallinen saattohuone, jossa eutanasia voidaan tehdä yhteistyö eläinlääkärin toimesta.

Tutustu Turun eutansiapalveluunTutustu lemmikkien tuhkauspalvelupaketteihinTutustu hevosten tuhkauspalvelupaketteihinTutustu hautauspalvelupaketteihin

Tiloissamme voitte saattaa eläinystävänne viimeiselle matkalle. Näiden sivujen kautta voitte ilmoittaa, noudammeko lemmikkinne eläinklinikalta tai kotoa vai tuotteko itse toimistoon. Voitte valita sopivan uurnan ja muistotuotteet sekä sopia tuhkauurnan hakemisesta tai lehtoon sirottelusta. Tuhkaamme tai hautaamme kaikki lemmikit heidän muistoaan kunnioittaen.

Toimimme yhteistyössä  kaupunkien ja kuntien kanssa pieneläinten hautauksessa, usealle hautausmaalle voi myös laskea hevosten uurnat. Tähtipölyn kautta on mahdollista myös tilata sopivat hautakivet.