Palvelut

Lemmikkien tuhkaus ja hautaus

Tähtipölyn kautta saat toteutettua lemmikisi viimeisen matkan kokonaisuudessaan. Toiveidesi ja voimavarojesi mukaan järjestämme kaiken eutanasiapäätöksestä ja eläinlääkäriajan varaamisesta uurnan noutoon saakka. Olemme tukenasi myös silloin, kun lemmikkisi nukkuu kotona pois. Tähtipöly palvelee hetkissä, joissa suru on läsnä ja omat voimat ovat vähissä. Olemme kanssasi juuri silloin, kun tarvitset meitä eniten.

Näiden sivujen kautta voit ilmoittaa, noudammeko lemmikkisi eläinklinikalta tai kotoa vai tuotko lemmikin itse Vaasan toimistollemme. Voit valita sopivan uurnan tai arkun, hautakiven ja muistotuotteet sekä sopia tuhkauurnan hakemisesta tai lehtoon sirottelusta. Tuhkaamme tai hautaamme kaikki lemmikit heidän muistoaan kunnioittaen.

Toimimme yhteistyössä kaupunkien ja kuntien kanssa pieneläinten hautauksessa.

Palvelupaketit

Valmiit palvelupaketit helpottavat päätöksentekoa surun hetkellä. Kokoamamme tuhkaus- ja hautauspalvelupaketit sisältävät kaiken tarvittavan erilaiset toiveet ja tilanteet huomioiden. Palvelupaketit ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaisesti.

Tuhkaus

Lemmikin tuhkaus on yleisin palvelu, jonka asiakkaamme valitsevat lemmikillensä. Valikoimastamme löytyy kauniita uurnia yksilötuhkausta varten. Halutessasi voit valita myös yhteistuhkauksen.

Hautaus

Hautauspaketteihin sisältyy erilaisia ympäristöystävällisiä arkkuja sekä muistotuotteita, joista voit valita juuri sinun lemmikillesi sopivat.