Kun lemmikin aika on koittanut, miten tilaan tuhkauksen?

Moni voi kuvitella, että eläinklinikalla ja -lääkärillä asioidessa lemmikin lopetuksen yhteydessä on käytettävä ainoastaan tiettyä tuhkaustarjoajaa. Asia ei ole niin, vaan asiakas saa itse päättää mihin haluaa lemmikin tuhkattavaksi lopetuksen jälkeen.

Viimeisen palveluksen jälkeen, tuhkausta suosivat useat asiakkaat. Tuhkaamalla lemmikin, hänet siirretään kauniiseen uurnaan muisteltavaksi. Lemmikkin omistajien tuhkaspäätökseen vaikuttaa mm. jos ei ole omaa pihamaata tai muuta rakasta paikkaa lemmikin hautapaikaksi. Tuhkaus valitaan lemmikille myös käytännöllisyyden vuoksi, uurna on kunnioitettava tapa laskea maahan. Usein myös halutaan pitää uurna hetken luonamme.

Tähtipölyn kanssa tuhkaustoimeksianto on yksinkertaista toteuttaa, vaikket olisi ehtinyt ottaa meihin yhteyttä aiemmin. Ollessasi eläinlääkärissä tai -klinikalla, sinun täytyy muistaa ilmoittaa että Tähtipöly hoitaa tuhkauksen. Silloin eläinlääkäriklinikan henkilökunta kirjaa ylös toiveesi ja lemmikki odottaa heillä, että noudamme hänet tuhkaukseen. Koska eläinlääkäriklinikoilla on erilaisia toimintatapoja, suosittelemme että itse varmistat lemmikkisi noudon ilmoittamalla meille. Siihen sinulla on käytössä useampi vaihtoehto, kerron ne tässä sinulle.

1. Sähköiset lomakkeet

Kuvassa näkymä tuhkaustilauslomakkeesta.

Kotisivuiltamme löytyy tuhkaukseen liittyviä lomakkeita kahdesta paikasta:

– Yksi tilauslomakkeista löytyy jokaisen sivun alareunassa  SÄHKÖISET PALVELUT otsikon alta:

Ilmoita lemmikin tuhkaus- ja noutopaketti >>

Lomakkeeseen täytetään yhteystiedot. Voit ilmoittaa tuhkauspaketin valinnasta, jos olet jo päätöksen tehnyt. Meille riittää ensimmäiseksi tiedoksi yhteystietosi, ja mistä noudon teemme.

– Useampi tuhkaukseen liittyvä  tilauslomake sijaitsee palvelupakettien yhteydessä

Palveluvalikoimastamme voit valita teille sopivan tuhkauspaketin, esim. Kaipaus, Välke tai Muisto-paketin. Paketin voit varata ja antaa tiedoksemme jo ennen lemmikin lopetusta täyttämällä tiedot valmiiksi, tai vaihtoehtoisesti tehdä tämän vasta lemmikin lopetustilanteen jälkeen kotona rauhassa.

Lemmikkien tuhkauspalvelupaketit sivulta >>

2. Yhteydenotto soittaen tai tekstiviestillä

Soiton hyvä puoli on että saamme kerralla monia asioita selvennettyä. Mutta valitettavasti emme aina pysty vastamaan, mikäli palvelemme toista asiakasta. Soitamme aina takaisin, mutta voit jättää soittopyynnön vastaajaan tai käyttää muita vaihtoehtoja yhteydenottoon. Voit myös ilmoittaa tekstiviestillä tilanteesta ja noutotarpeesta.

TURKU 050 414 6523 | VAASA 050 443 2280 

3. Sähköpostitse

Kaikki sähköpostimme ovat käytössä. Molemmat toimipisteet Turku ja Vaasa päivystävät info@tahtipoly.fi osoitetta. Kaikki sähköpostit tulevat perille ja ne luetaan päivittäin.

4. Kotisivujen Chatilla

Viimeisenä ja uusimpana on mahdollisuus on ilmoittaa CHAT-palvelun kautta lemmikin noutopyyntö, silloin on hyvä antaa omat yhteystiedot, ja mistä lemmikin nouto tuhkaukseen tapahtuu. Otamme sinuun yhteyden chataten takaisin, tai jos emme ole paikalla, otamme yhteyttä heti kun pääsemme käsittelemään asiaa. Chat-ikkunan löydätte kotisivujemme oikeasta alakulmasta.

Sinun tarvitsee muistaa vain kaksi asiaa; kerro eläinklinikalla Tähtipölystä ja ilmoita asiasta meille. Me hoidamme loput.

Aina kun saamme tuhkausta koskevan viestin, käsittelemme sen mahdollisiiman nopeasti. Oli se sitten tuhkausta valmistelevaa asiaa tai lemmikin nouto ilmoittamastasi paikasta. Otamme sinuun yhteyttä, ja tarkistamme yksityiskohdat tarvittaessa. Lemmikin noutopyynnöissä otamme aina myös yhteyttä kyseiseen eläinklinikkaan ennen kuin saavumme paikalle. Pidämme sinut tilanteesta ajantasalla.

Katso yhteistyössämme toimivat eläinklinikat:
TURKU >>  |  VAASA >>

Tutustu myös Tähtipölyn blogin -Asiakas tarinoihin >>