Turun eläinlääkärit

Yhteistyössä kanssamme toimivat eläinklinikat ja eläinlääkärit toimivat Turun lähialueilla.
Kun lemmikin lopetuspäätös on ajankohtainen, ilmoita helposti esim. puhelimitse, emailitse  tai chatin kautta, missä eläinklinikalla asioit. Sen jälkeen hoidamme toiveesi mukaan rakkaan lemmikkisi tuhkaukseen.
Turun alueella kauttamme voit varata myös eutasian kotiinne tai lähelle luontoa, kuten esimerkiksi kesämökillenne. Surun yhteydessä kotieutanasia on lempeä ja levollinen lemmikki ja koko perheelle.

Alla olevat eläinlääkärit ja eläinlääkäriklinikat tuntevat palvelumme, voitte ilmoittaa asioidessa heillä, toivomuksestanne toimia tuhkausasioissa Tähtipölyn kanssa.

Eläinlääkäri Jutta Ahtiainen

Jutta on rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa, mutta määrätietoinen ja päättäväinen. Hän tarjoaa eläinlääkintäpalveluita yksityisesti lähinnä Varsinais-Suomen alueella, ja toimii myös yhteistyössä kanssamme tärkeässä asiassa, lemmikin viimeisellä matkalla. Jutta tarjoaa asiakkaille nimenomaan kotikäyntejä ja toteuttaa Tähtipölyn kanssa eutanasia toimenpiteitä.

Eläinlääkäripalvelu Valo

Eläinlääkäripalvelu VALO palvelee asiakkaita lemmikkeineen Turussa ja lähikunnissa kotikäynneillä sekä vastaanotolla. Pieni kahden eläinlääkärin vastaanottomme sijaitsee Turun Kuninkojalla ja me eläinlääkärit toimimme yhteistyössä ilman hoitohenkilökuntaa. Ystävällinen ja kiireetön palvelu sekä eläinten rauhallinen ja lempeä käsittely ovat tärkeitä periaatteitamme. Teemme mielellämme kotikäyntejä ja pidämme tärkeänä tarjota asiakkaille mahdollisuus jättää hyvästit lemmikille kodin rauhassa.

Eläinlääkäripalvelu VALO >>

Eläinklinikka Syli

Eläinklinikka Sylissä halutaan tarjota monipuolista, laadukasta ja lämminhenkistä palvelua lemmikillesi. Auli Lehtonen toimii eläinlääkärinä Sylissä. Kokemusta on  Raisiossa jo 25 vuoden ajan pieneläimien hoidosta.
Klinikka ajanvarauksen lisäksi  Auli on myös käytettävissä kotikäynneille.

Eläinklinikka Syli >>

Eläinklinikka VETEA

Ystävällinen ja kiireetön palvelu sekä eläinten rauhallinen ja lempeä käsittely ovat tärkeitä periaatteitamme. Olemme suomalainen perheyritys ja haluamme olla edistämässä lemmikkien hyvinvointia. Kotoisa vastaanottomme sijaitsee Turun Kärsämäessä, jonne on on helppo tulla autolla ja bussilla. Meillä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Eläinlääkäriklinikka VETEA >>

Kaarinan Eläinlääkäriasema

Asiakaslähtöisyys on meille  Kaarinan eläinlääkäriasemalla tärkeä lähtökohta. Pyrimme huomioimaan asiakkaan toiveet ja resurssit potilaan hoitoon liittyen. Eläinlääkäriasemamme on keskisuuri pieneläinklinikka, joka on toiminut samalla paikalla vuodesta -93 lähtien. Henkilökuntaan kuuluu viisi vakituista eläinlääkäriä ja viisi eläintenhoitajaa / pieneläinhoitajaa.

Kaarinan Eäinlääkäriasema >>

Paraisten pieneläinvastaanotto

Paraisten pieneläinvastaanotolla toimii eläinlääkäri Seija Rahkila.

Paraisten pieneläinvastaanotto >>