BLONDI (Mr.B)

7.3.2006 - 30.9.2018

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” bg_image=”1061″ bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”5%” bottom_padding=”5%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column boxed=”true” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Nyt on niin tyhjä olo.
Metsätiet, järvenranta ja kadut tuntuvat muuttuneen autioiksi kun et kipitä vierelläni. Lohdutuksekseni toivon, että lopulta tämä suru muuttaa yhteiset hetkemme voimavaraksi kuten sinun ikuinen energiasi juosta ja iloita jalkapallon kanssa tai vastustaa uimaan menemistä.
Katselin aina matkoiltani kuun ja tähtien asennosta missä suunnassa olet äidin luona hoidossa.
Oli ilahduttavaa tietää, että tuhiset siellä tutussa ja turvallisessa nojatuolissa vaikka olinkin hetken kaukana sinusta ja, että näemme kuitenkin pian.
Nyt kun kävelen joka ilta ja näen tähtitaivaan vuodatan vain kyyneleen sinulle Villapöksy ja säilyt enää ikuisesti vain sydämeni kuutamon loisteessa.
Ihmisenä tunnen kuin olisin jäänyt sinulle paljon velkaa siitä kuinka valtavasti toit iloa ja rakkautta elämääni. Olit paras kaverini, olit aina siinä ja olimme kaikkialla yhdessä. Opetit minulle vilpittömyydelläsi ja karismallasi välittämistä ja huolenpitoa.

Rakastan sinua, hyvää yötä ja aamuhali maailman hienoin koirani, Jani

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”2969″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]