Sormus lemmikin tuhkasta muistokoru

95,00 235,00 

Kuvaus

Sormus, jossa korostuu oman lemmikin yksilöllinen muisto.  Jasmin Design Tuhkakoru™ tehdään kotimaisena käsityönä koruhartsia käyttäen. Korun valmistukseen tarvitaan sinulta lemmikkisi tuhkaa n. 1 tl/ koru. Korun väri riippuu tuhkan väristä. Joten jokainen koru on yksilöllinen.

Tiedot:
925-sterlinghopeinen sormus puolipyöreällä 10 mm tuhkakivellä.
Sormuksen voi säätää kokoon 15-18 (sisähalkaisija 15-18 mm). Rungon paksuus noin 1 mm, leveys 3 mm.

Koruun on mahdollista saada kaiverrettuna nimi tai nimi ja pvm.

Jos tilaat kaiverruksen, tarkenna se tilauksen Lisätiedot-kohdassa tai jos on muuta mitä haluat antaa meille tiedoksi. 

Voit tilata sormuksen myös omaan kokoon tehtynä, tällöin toimitusaika sopimuksen mukaan. Ilmoitathan halutun koon millimetreissä (sisähalkaisija) tilauksen Lisätiedot-kohdassa.

Tilaamalla ja maksamalla korun pääset työjonoon. Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen. Lähetämme sinulle sähköpostilla ohjeet tuhkan toimittamiseen muutaman arkipäivän kuluessa (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi, mikäli ohje sattuisi eksymään sinne). Tuhkakoru™ valmistuu noin 3 viikon kuluessa tuhkan vastaanottamisesta.

Mikäli posti hävittää tuhkalähetyksen, emme vastaa tapahtuneesta. Mikäli valmis koru rikkoutuu huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ole ensisijaisesti yhteydessä postitoimistoon ja tee Postille reklamaatio. Ole sen jälkeen yhteydessä myös Tähtipölyyn ja/tai korun valmistajaan, kaikki palaute on tärkeää. Valmis koru toimitetaan asiakkaalle aina seurattavana pikakirjeenä.

Jasmin Design Tuhkakoru™ on aina tilaustyö, joten sillä ei ole palautusoikeutta. Tarkista myös että ilmoittamasi kaiverustiedot ovat oikein ennen kuin lähetät tiedot.

 

Lisätiedot

Paino 0,98 kg (kilogramma)