Tähtipöly-Stjärnstoft en Begravningsbyrå för smådjur

Ett vackert sista minne

Ett husdjur är en fullvärdig familjemedlem, och inte endast ett djur. Dess bortgång är en stor sorg och också för husdjur vill man ordna en värdig sista färd. Tähtipöly-Stjärnstoft hjälper till, vid Ditt husdjurs sista färd, i den stund då sorgen och saknaden är stor, och de egna krafterna kanske inte finns.

Med stöd i sorgen

Vi strävar till att ge Dej personlig service.

När ditt husdjur kommer till oss, håller vi personlig kontakt med Dej under hela processen, ända fram till att Du hämtat hem urnan.

Du kan också kontakta oss innan husdjuret gått bort, för att diskutera eventuella förberedelser.

När det är dags att säga farväl

Via Tähtipöly-Stjärnstoft kan Du ordna med allt det praktiska som kommer vid plötslig bortgång av Ditt sällskapsdjur. Vi respekterar naturligtvis alla saker som känns viktiga för Dej. Vi kan tillsammans fundera var och hur vi går tillväga med de tjänster som gäller Ditt sällskapsdjurs bortgång.

Servicepaket

Tähtipöly-Stjärnstoft har med kärlek samlat ett urval av produkter och tjänster för husdjurens sista färd – för att hjälpa till i den stund när sorgen är påtaglig och de egna krafterna tryter.

Kremering

Kremeringsservicepaketen underlättar valet i sorgens stund. Det finns färdiga paketalternativ där innehållet morsvarar olika önskemål. Kremeringspaketen kan dessutom anpassas enligt kundens egna önskemål.

Kremering av husdjur är den vanligaste tjänsten som kunder väljer. I vårt sortiment finns vackra urnor för enskild kremering av husdjuret.

Ett annat alternativ är samkremering om du inte önskar att få husdjurets aska tillbaka.

Begravning

Begravningspaketen innehåller olika miljövänliga kistor och minnesprodukter så du kan välja produkter enligt eget val.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna.

Produkter

Urnor

Urnorna är handgjorda, därför är varje urna i sej unik. I vårt sortiment finns vackra urnamodeller i olika storlekar.

Kistor

I vårt sortiment finns kistor för små och medelstora husdjur. Svepduken passar för olika storlekar av husdjur. Produkterna är miljövänliga.

Gravstenar

Du kan välja en lämplig gravsten till graven. Det finns två olika modeller. Den ena varianten finns i två olika färger. I priset ingår en ställning för gravstenen, så att den är lätt att ställa på plats.

Minnesplaketter

Du kan välja minnesplakett till urnan eller till graven.

Minnessmycken

I Minnes-smycket kan du sätta litet av Ditt husdjurs aska, och på så sätt alltid bära det med dej. Du kan också gravera in valfri text på smycket.

Blomsterarrangemang

Du kan beställa blomster-arrangemang via oss, i samband med beställningen av kremerings- eller begravnings paket.

Bekanta dej med vår webbshop (på finska)