Ett husdjur är en fullvärdig familjemedlem, och inte endast ett djur. Dess bortgång är en stor sorg och också för husdjur vill man ordna en värdig sista färd.

Tähtipöly är en begravningsbyrå för smådjur i Vasa. Den betjänar husdjurs ägare och veterinärer i Vasa med omnejd. Ett husdjur är en fullvärdig familjemedlem, och inte endast ett djur. Dess bortgång är en stor sorg och också för husdjur vill man ordna en värdig sista färd, säjer Tähtipölys grundare Virpi Jumisko. Vi kontaktar varje kund personligen antingen före kremeringen eller efter. För många är det en lättnad att få växla några ord om sorgen, och framför allt att få prata med någon som gått igenom samma situation själv.

Tähtipölys personal hämtar husdjuren från veterinärer eller hemifrån, eller så kan man själv föra husdjuret till begravningsbyrån. På dessa hemsidor hittar du exempel på olika kremeringspaket. När kremeringen är gjord, hämtas urnan från byrån. I vårt minnesrum finns möjlighet att tillbringa en stilla stund om man vill.

Du kan också kontakta oss innan tiden till djurkliniken bokas, via e-mail eller telefon.