Lemmikkien näytteenottopalvelupaketti

Joskus saattaa olla tilanne, että rakkaan lemmikin poismeno on tapahtunut niin, ettei lemmikin kuolemansyy ole selvillä. Moni asia jää mietityttämään omistajaa ja ehkä myös lemmikin kasvattajaa. Silloin on vaihtoehtona palvelupakettimme näytteenotto.

Näytteenotto palvelupaketissa hoidamme puolestanne lemmikin toimituksen Eviraan ruumiinavaukseen tutkittavaksi, Eviran määrittelemien ohjeiden mukaisesti. Yhteistyössä toimiessamme Eviran kanssa, saamme ilmoituksen ruumiinavauksen/näytteenoton toimenpiteen jälkeen, jolloin jatkamme lemmikin viimeistä matkaa tuhkaukseen ja uurnaan/hautapaikkaan toiveittenne mukaisesti. Näytteenottopalvelupakettia valitessa toivotaan yhteydenottoa mahdollisimman nopeasti lemmikin menehtymisen jälkeen, jotta pystymme reagoimaan nopeasti lemmikin saamiseksi Eviraan näytteiden ottoa varten. Voitte tiedustella tai varata paketin sähköisesti sivuiltamme, tai olla yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse.

Palvelupaketin hinnoittelu muodostuu asiakkaan sijainnista ja toiveista, yhdistyen mm. tuhkauspalvelupaketteihimme. Elintarviketurvallisuusvirasto (Evira) sijaitsee Viikissä, Helsingissä. Evira laskuttaa oman hinnaston mukaan ruumiinavauksen ja näytteenotot. Näytetulokset valmistuvat 2-3 kuukauden kuluttua lemmikin avauksesta.

Ota yhteyttä