Lemmikki on täysivertainen perheenjäsen, eikä vain eläin. Poismeno aiheuttaa suurta surua ja lemmikille halutaan järjestää arvoisensa viimeinen matka.

Tähtipöly on pieneläinten hautaustoimisto Vaasassa. Se palvelee Vaasan ja lähikuntien lemmikkien omistajia ja eläinklinikoita. —Lemmikki on täysivertainen perheenjäsen, eikä vain eläin. Lemmikin poismeno on iso suru ja lemmikille halutaan järjestää hänen arvoinen viimeinen matka, sanoo Tähtipölyn perustaja Virpi Jumisko. —Kohtaamme jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti joko ennen tuhkausta tai sen jälkeen. Monille on helpotus vaihtaa muutama sana surullisesta asiasta ja ennen kaikkea puhua sellaisen henkilön kanssa, joka on käynyt läpi saman tilanteen itse.

Tähtipölyn henkilökunta noutaa lemmikin eläinklinikalta,  kotoa tai lemmikin voi tuoda itse toimistolle. Turussa palvelumme laajentuu, kauttamme voit varata myös eutasian kotiinne tai lähelle luontoa, kesämökille. Näiltä verkkosivuilta löydät esimerkkejä tuhkauspaketeista. Kun tuhkaus on suoritettu, uurna haetaan toimistoltamme. Voit halutessasi hiljentyä muistohuoneessamme ennen lähtöä.

Voit ottaa meihin yhteyttä, kun on aika miettiä rakkaan lemmikin luopumista. Voit sopia kaikki valmiiksi jo ennen eläinklinikan ajanvarausta puhelimitse tai sähköpostilla .